ÉRA KLUB

ÉrtékAdó Vállalkozók Klubja, ahová jó lesz tartozni.

Alakul egy klub, ahol fókuszban a vállalkozásod alapvető pénzügyi folyamatai és a gazdaságos, adóoptimalizált működése áll, miközben vállalkozóként kiegyensúlyozottan irányítod azt. Egy új korszak kezdete a vállalkozói létedben, ahol a közösség ereje segít!

Vannak gondolatok, amelyek minden vállalkozó fejében megfordulnak.
Légy őszinte magadhoz!

IMG_5917
Hidd el, sokan vagyunk ezzel így. De bízom a közösség erejében, ezért hamarosan útjára indítom az ÉrtékAdó Vállalkozók Klubját.
Itt garantálom, hogy megszűnik a vállalkozói magányosságod, és hasznos tanácsokat is kapsz a vállalkozásod fejlesztéséhez.

Ki vagyok én?

közgazdász, adószakértő, könyvelőiroda vezető és egy örök álmodozó, aki hiszi, hogy a világ apró részletekből épül fel. Vallom, minden vállalkozó a gazdaság apró kis része és mint ilyen a legfontosabb, hogy a kisvállalkozók erősek  legyenek mentálisan és pénzügyileg is.

és ugyanolyan vállalkozó, mint TE.

És tudod mit sajnálok a legjobban?  Azt az időt, amikor kicsik voltak a gyerekeim és nincs olyan emlékem, hogy csak úgy vagyok velük a játszótéren.

Közel három évtizede vezetem a könyvelőirodám és ezen időszak  során rengeteg tapasztalatot, tudást szereztem, amelynek segítségével támogatni  tudlak, hogy neked ne kelljen sajnálni semmit amit elmulasztottál.

Tapasztalást szereztem természetesen a könyvelésben, adózásban és ezzel a tudásommal segítelek, hogy megértsd és lásd át az adózás, könyvelés kusza világát. Képes legyél a vállalkozásod pénzügyeit megérteni, kontrollálni és felelősségteljes döntéseket hozni a tudásod birtokában.

Küldetésem, hogy érthetően, szakzsargon mentesen megismertesselek és végigvezesselek az adózási rendszereken és legyen rálátásod a pénzügyi folyamatokra és feloldjam benned a stresszes pontokat amelyeket a papírmunka okoz Neked!

De tapasztalást szereztem abban is, hogy lehet kiegyensúlyozottan vállalkozni. Hálás lettem volna ha ebben valaki segít, amikor elkezdtem. Akár csak saját megéléseivel, akár néha egy-egy jó szóval.
Hiszem, ahhoz, hogy egy vállalkozás jól működjön a mentális jóllét ápolása is ugyanolyan fontos. Egy kiegyensúlyozott vállalkozó tud stabil, a piacon biztos lábakon megálló céget építeni.
Úton vagyok mindig, de hiszem jobb ha azon az úton együtt megyünk! Hiszem, hogy ez az út élvezetes is tud lenni!

Várható ÉRA Klub nyitás: 2024. január

Scroll to Top