Itt az ideális vállalkozói élet megoldása KATA helyett

Részletes, gyors szakértői útmutatás személyre szabottan nem csak KATA-s vállalkozóknak!
Az ingyenes KATA webinár után ...

gondolom már te is teljesen máshogy látod a jövődet a KATA változás miatt!?

Azt sejtem, hogy már nem tűnik egy útvesztőnek és megbizonyosodtál róla, hogy Te is képes és hivatott vagy egy szuper vállalkozást felépíteni és ehhez megtalálni a megfelelő formát és adózási módot!

A webinár során megmutattam azokat a lehetőségeket, amelyek közül választhatsz.

Mit szólnál, ha azt mondanám nem kell többet a netet bújnod és ingyenes kalkulátorok után kutatnod?

A szaktudásommal segítem a döntésedet!

Kiss Evelin vagyok, közgazdász, adószakértő az ÉrtékAdó alapítója, és ugyanolyan vállalkozó, mint Te.

Közel három évtizede vezetem a könyvelőirodám és ezen időszak  során felbecsülhetetlen tapasztalatot, tudást szereztem, amelynek segítségével segíteni tudlak, hogy hogyan értsd meg és lásd át az adózás, könyvelés kusza világát. Képes legyél a vállalkozásod pénzügyeit megérteni, kontrollálni és felelősségteljes döntéseket hozni a tudásod birtokában. Küldetésem, hogy érthetően, szakzsargon mentesen megismertesselek és végigvezesselek az adózási rendszereken és feloldjam benned a stresszes pontokat amelyeket a papírmunka okoz Neked! 

Megtaláljuk közösen adóoptimalizálással :

 • A megoldás ahogy sosem gondoltad volna.
 • A megoldás ami esetleg neked eszedbe sem jutott.
 • A megoldást, ami csak a Te megoldásod.
Garanciáim
AdóMentő ajánlataim

AdóMentőcske csomag

Tartalma

 • A titkos munkafüzet recept, hogy ha citromot kapsz az élettől, hogy csinálj belőle limonádét!  
 • A webinár felvétele.
 • A webinár ppt anyaga.

Ára 4 990 forint +áfa (bruttó 6 337 forint)

AdóMentő csomag

Tartalma

 • A titkos munkafüzet recept , hogy  ha citromot kapsz az élettől, hogy csinálj belőle limonádét!   
 • A webinár felvétele.
 • A webinár ppt anyaga.
 • Személyre szabott zoom konzultáció 30 percben amelynek végén kész az akcióterved és tisztán látod melyik adózási forma a megfelelő számodra.

Ára 21 990 forint +áfa (bruttó 27 927 forint)

AdóMentő Pro csomag

Tartalma

 • A titkos munkafüzet recept , hogy ha citromot kapsz az élettől, hogy csinálj belőle limonádét! 
 • A webinár felvétele.
 • A webinár ppt anyaga.
 • Személyre szabott zoom konzultáció 60 percben amelynek végén kész az akcióterved és tisztán látod melyik adózási forma a megfelelő számodra.

Ára 39 990 forint +áfa (bruttó 50 787 forint)

Az egyes elemek mit tartalmaznak?

A titkos munkafüzet recept, hogy „ha citromot kapsz az élettől, hogy csinálj belőle limonádét!” egy olyan kézzel fogható, kitölthető munkafüzet, amit tárolhatsz a számítógépeden vagy kiteheted a falra is hogy lásd mit szükséges megtenned az álmaidért! Garantálom, ilyennel még nem találkoztál!

Elégedett ügyfeleim írták

Evelinhez cégünk alapítása előtt fordultunk. Kedves személyiségével és maximális szaktudásával valódi segítséget nyújtott, tanácsaival jelentős összegeket tudtunk megspórolni. Mindezt úgy, hogy jogi és számviteli tanulmányok nélkül is érthetővé váltak a folyamatok a számunkra. Ha felmerült olyan speciális kérdés, amelyre azonnal nem tudott válaszolni, nem restellte jelezni, hogy ennek bizony utána kell járnia – amit nem csak ígért, hanem be is tartott. Evelin adótanácsadását jó szívvel ajánljuk bárkinek.

Ildikó

Egyéni KATA-s vállalkozást kellett tovább vinni más formában, és ehhez kerestünk adótanácsadást, hogy lássuk lehetőségeinket. Egy kedves ismerős ajánlott Téged, és így kerültünk kapcsolatba. A beszélgetés során minden olyan kérdést át tudtunk beszélni, mely segített eldönteni, hogy a vállalkozás milyen irányba induljon el, EV, Bt, vagy Kft. A kapott tájékoztatás alapján Kft. Formában viszem tovább vállalkozásom. Az adótanácsadói egy óra, egy induló vállalkozás esetén rengeteg új és hasznos információt ad, már működő vállalkozás esetén pedig segít abban, hogy a működés optimalizálásában milyen lehetőségek vannak. Nekem annyira meggyőző volt az adótanácsadás, hogy a cég könyvelését is itt végeztetjük, a nem kicsi földrajzi távolság ellenére.

Orsolya

A neten keresgélve találtam Evelinre.

Ami rögtön megfogott, hogy tiszta, hétköznapi emberi nyelven íródtak a tanácsok, észrevételek.

Az első személyes találkozás alkalmával bizonyosodott be, hogy jó volt a választásom, mind könyvelési, adótanácsadási és EMBERI szempontból is.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki nehezen igazodik ki adózás útvesztőiben!

Gábor

AdóMentő csomag megrendelés

Mi történik a rendelés után?

Nagyon fogok örülni, hogy bizalmat szavaztál nekem! Miután megrendelted és kifizetted a választott csomagot, a megadott email címre elküldöm a további részleteket. Felveszem veled a kapcsolatot, hogy a konzultációra időpontot egyeztessünk!

Scroll to Top